Despre noi

O copilarie fericită durează toată viața. Ea se întoarce mereu în diferite momente ale vieții de adult, însuflețind-o…

Scurt istoric

Gradinița cu Program Prelungit nr. 23 ( Gradinița Veseliei ) din Timișoara, situată pe strada Gavril Musicescu nr.9, a fost înființată în anul 1969, în luna februarie, dupa modelul francez a gradinițelor de copii. Până în anul 1996 a funcționat ca gradiniță cu program prelungit, cu 8 grupe de gradiniță și creșă, și a fost concepută pentru a satisface nevoia socială de instruire și educare a copiilor cu vărsta cuprinsă între 3-5/6/7 ani din Calea Șagului. În anul 1996, ca urmare a construirii cartierului Steaua, numărul de copii din această zonă a crescut, ceea ce a dus la înființarea a înca doua grupe de grădiniță, din care o grupă de limbă germană.

Gradinița cu Program Prelungit Nr. 31 din Timișoara, situată pe strada Platanilor nr. 2, și-a deschis porțile în anul 1973. Pănă în anul 1990 a funcționat cu program prelungit și creșă. Datorită numărului scăzut de copii dupa anul 1990, grădinița a funcționat cu 4 grupe de program prelungit. Ulterior, datorită evoluției economice și sociale, s-au mai înființat 5 grupe de copii ajungănd, astfel, la 9 grupe de copii. Momentan grădinița funcționează cu 7 grupe de preșcolari.

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 23 din Timișoara, a funcționat ca unitate de învățământ cu personalitate juridică de la înființare și până în prezent. Începand cu anul școlar 2013-2014, acesteia i s-a arondat ca structură Gradinita cu Program Prelungit Nr. 31 Timișoara. La ora actuală, în Gradinița cu Program Prelungit nr. 23 (P.J.) sunt înscrisi un număr de 439 copii, ce sunt distribuiți în 17 grupe: grupa mică, grupa mijlocie, grupa mare, din care o grupă este cu limba de predare germană.

Creăm un ecosistem educațional în care copiii găsesc sprijin, îndrumare și inspirație. O grădiniță unde profesorii sunt creativi și părinții au spațiu să se implice. Un loc în care copiii își dezvoltă potențialul. 

O grădinița care oferă tuturor copiilor o dezvoltare armonioasă a potențialului individual, o  educație bazată pe empatie și înțelegere. Dorim ca mediul școlar creat în grădinița să îi ajute pe copii să crească cu încredere în rolul lor activ în cadrul comunității și pentru o adaptare ușoară în viață.

Viziune și misiune

Baza materiala

Resursele umane